Meny
 
Utstillere
Wivi Ingeborg Pedersen, maleri

Å sette farger og ord på tiden og livet. Å pirke borti det dypeste varme i oss mennesker og løfte opp akkurat det. Å la timene mens jeg maler og skriver gi mening og renselse. Å invitere andre inn. Å hjelpe hverandre opp og aldri rive ned. Penselen spør ikke den formidler.
Jeg er utdannet innen alternativ medisin og behandling. Jeg har i mange år jobbet med å forebygge overgrep mot barn. De siste ti årene med tekster, kunst, foredrag og teater for å berøre og vekke. Jeg skriver tekster, dikt og manus til teater.
Å male er ganske nytt for meg. Jeg har forsøkt tidligere noen ganger uten hell. Etter en tøff operasjon/rekreasjon høsten 2015 begynte jeg å male. Bildene kanaliseres ned og jeg har mer enn nok med å holde følge. Mye av min tid går med til å sette farger og mening til bildene. Det gir en dyp ro å få lov til å uttrykke meg på denne måten. Å tørre å invitere dere inn i min maleri-verden, er litt skummelt men gir også mening til det jeg gjør. Verden vi har laget oss, og lever i, kan være både vakker og stygg. Tiden og livet er en reise på godt og vondt. Med bildene ønsker jeg å formidle livets ulike sider og kjærlighet. Må den vokse og vokse og vokse i oss alle. Løft hverandre og se....og la tiden romme nettopp kjærlighet.
Odd Magne Ulvund, fotografi

Fotograferer fortsatt med film og alle mine bilder håndlages i klassisk mørkerom. Jeg bruker mange forskjellige filmformater, fra småbildefilm til storformat.
Om bildene mine: Jeg bruker forskjellige fotografiske teknikker:
Bromoil: Her erstattes det fotografiske sølvet med oljemaling.
Cyanotypie: En lysfølsom kjemi som smøres på kobberpappir og bildet fremkalles i sollys.
Lithprint: En spesiell kjemi som gir en dyp sorte farge i de mørke områdene og delikate gylne høylys. S
ølvholdig barythpapir: Dette er det som oftest forbindes med klassiske sort/hvitt-bilder fra mørkerommet.
Kontakt: E-post: omu@live.no Tlf. 483 05 026 Instagram #odd_magne_ulvund
Stein Ove Korneliussen, lamper.
Når jeg lager lamper, tar jeg utgangspunkt i det jeg har der og da. Hva det faktisk er, aner jeg nesten ikke. For det varierer fra dag til dag. Jeg tråler finn.no etter ting folk skal gi bort. Noen ganger henter jeg lamper som jeg plukker fra hverandre. Andre ganger kan det være en grill, der jeg kan bruke lokket som taklampe. Eller jeg kan komme over et eksosrør jeg kan bruke til noe. Gjenbruk er altså greia. Jeg kjøper bare det jeg må. Bakgrunnen min er så variert, at jeg ikke orker å gå inn på det. Men jeg har alltid drevet og fiklet og fikset og lagd ting av alt mulig.
Jeg starter alltid dagen med musikk. Da snakker vi ikke LAV musikk. Heldigvis er ungene like glad i det som jeg er, så vi har klart oss uten de helt store konfliktene om lydnivå. Jeg synger selvsagt med. Akkurat der er ikke ungene fullt så runde i kantene. Men heldigvis er de glade i meg fra før.