Meny
 
Utstillere
Kristin Skjerven Eggesvik er for noen kjent under aliasene My.K Design og Perlefreak - det siste er navnet på bloggen hennes. Slik beskriver hun sitt eget arbeid:

Jeg elsker å leke med farger og perler.
Så langt tilbake jeg kan huske har jeg alltid holdt på med et eller flere prosjekter hvor jeg skaper noe med hendene. De siste par årene har jeg jobbet med å lage strikkede smykker, armbånd og ringer.
Jeg strikker med perler og fiskesnøre. Perlene er av glass og halvedelstener/mineraler. Smykkene er elastiske og solide, og behagelige å ha på seg.
Prosessen er i tre deler.
Først blir paletten til:
Når jeg lager den, tenker jeg ofte på en bestemt situasjon jeg har opplevd, eller kanskje en situasjon den som skal bruke smykket vil oppleve.
Ofte får jeg inspirasjon fra naturen. Lukter, lys, farger. Andre ganger kan det være ideen om en storslagen fest. Smykket skal bli med på festen.
Del to av prosessen:
Perlene tres på fiskesnøret og jeg strikker smykket. Dette krever nøye telling og konsentrasjon.
Til sist pynter jeg:
Det er alltid uendelige muligheter. Jeg leker med forskjellige tekstiler og gjerne større perler og “perlepølser”.
Tone Grønsund- fotografier
Det å se og oppleve kunst er en av livets nødvendigheter, ifølge henne selv.
Hun har utdanning og erfaring fra kulturlivet. Jobbet med Den kulturelle skolesekken og flere år i Rikskonsertene, nå Kulturtanken, som produksjonskoordinator med skolekonserter. Hun er jazzsanger med 2 jazzgrupper, har tonesatt dikt av den amerikanske forfatter Fran Landesman, liker å skrive egne dikt, synger i Borg Domkor. For to år siden startet hun galleri i egen kjeller. Begynte å fotografere for noen år tilbake. Bildene hun lager tar hun på steder hun oppsøker, i nærmiljøet og steder der hun befinner seg i inn- og utland. Hun tar alle bilder med mobil- og bearbeider bildene i mobilen. Noen bilder har flere lag lagt på hverandre for å skape en spenning i komposisjonen til hun oppnår det uttrykket hun ønsker.
Fotografiene hun stiller ut kaller hun «Refleksjoner».
Petter Moen, rektor på Rudolf Steinerskolen i Oslo.
Jeg har tegnet og malt hele livet. Selv om kunstnerdrømmen fra ungdomstiden ikke ble noe av, har jeg likevel stor glede av kunsten som autodidakt amatør. Skisseblokken og aquarellskrinet er med meg på turer, i ferier og når jeg er på reise. Skissene blir av og til malerier. Trær har alltid fascinert meg. Det er noe menneskelig over dem. Når jeg leker meg med skriblerier eller jeg lar blyant eller pensel leke med underlaget blir det ofte noe som ligner trær. Jeg liker sterke farger og bildene er nok litt naivistiske. Om det kommer av manglende ferdigheter eller det er bevisst, bryr jeg meg egentlig ikke noe om. For meg er tegning og maling kontemplasjon. En pause i en til tider hektisk hverdag på skolen. Jeg henter krefter foran staffeliet.